Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Voznikoma skupaj 3.500 evrov kazni

Žurnal24 main
Okradena zakonca v Piranu bosta po tej noči verjetno bolj vestno zaklepala vrata, vinjena 20-letnica in 46-letnik pa bosta vožnjo brez vozniškega izpita plačala s 1.500 oziroma 2.000 evri kazni.

"Da ni pametno spati pri odklenjenih vratih, sta izkusila zakonca v Piranu. Zjutraj sta namreč ugotovila, da so vrata priprta, ko sta pregledala prostore, pa sta pogrešala denarnico z dokumenti in bančnimi karticami," so v sporočilu za javnost dogajanje minule noči na Obali opisali policisti s PU Koper.

70-letnik si je zaželel viski
V enem izmed trgovskih centrov je varnostnik zalotil 70-letnega Koprčana, ki je v žepe spravil za 30 evrov artiklov in se poskušal izmuzniti mimo blagajne. Viski in nekaj drugih malenkosti so mu policisti zasegli in napisali kazensko ovadbo.

Včeraj so morali sicer policisti med drugim posredovati tudi v Boninih. Dva razgrajača sta se po sporu ravno želela odpeljati vsak svojo pot, ko ju je prestregla patrulja. Voznik je odklonil alkotest, zato so ga pridržali. 28-letnik bo kaznovan zaradi kršitve javnega reda in miru, saj je grozil 37-letniku iz Boninov.

20-letnica bo plačala 1.500 evrov ...
Kazen čaka tudi 20-letnico, ki je brez vozniškega izpita in z 0,69 mg alkohola v krvi vozila avtomobil v Luciji. Glede na to, da bo morala plačati nekaj manj kot 1.500 evrov kazni, poleg tega pa bo prejela še deset kazenskih točk, je to potezo med pridržanjem še kako obžalovala.

... 46-letnik pa 2.000 evrov
Na avtocesti med Uncem in Logatcem pa so policisti s PU Postojna včeraj neuspešno poskušali ustaviti 46-letnega voznika iz Logatca. Ta je vožnjo brezbrižno nadaljeval vse do središča Logatca, kjer je bil nazadnje le ustavljen. Logatčan, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel 0,79 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, zato so ga pridržali. Plačati bo moral 2.000 evrov kazni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.