Slovenija > Črna kronika
42 ogledov

Vozniku napisali za 2.900 evrov glob

Merilec hitrosti PU Kranj
Gorenjski policisti so vozniku napisali za 2.900 evrov glob.

"Gorenjski prometni policisti so včeraj zvečer na Laborah obravnavali voznika, ki je z osebnim avtomobilom v naselju pri omejitvi 50 km/h vozil s hitrostjo kar 124 km/h, na znake policistov se ni ustavil, v postopku pa je tudi napihal," so sporočili s kranjske policijske uprave. 

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,68 mg/l alkohola. Zaradi kršitev je bil izločen iz prometa, odvzeto pa mu je bilo tudi vozniško dovoljenje.  Skupna vsota glob za prekrške je najmanj 2.900 eurov, kot stranska sankcija pa je predpisanih še 41 kazenskih točk. Vozniško dovoljenje sicer preneha veljati pri 18 kazenskih točkah. 

Niso ga lovili, bilo bi prenevarno

Policisti sicer voznika zaradi izredno velike nevarnosti niso lovili, so pa v zelo kratkem času zbrali vse podatke, da so voznika izsledili in ga obravnavali.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Avatar čavez
    čavez 13:58 02.april 2017.

    Naj za eno leto sprostijo omejitve na vseh cestah, bodo imeli grobarji delo da jih polovico pokoplejo, polovica od preživelih se ne bo nikoli več pojavila na cesti ostali se bomo pa vendarle enkrat normalno vozili.

  • Žurnalček 01:26 01.april 2017.

    Jaz takemu samo enkrat zabremzam , drugič ima pa že probleme s stabilnostjo avta !

  • Žurnalček 01:25 01.april 2017.

    Pravilno da ga niste lovili , to od vas nobeden tudi ne zahteva , vendar ste lahko sporočili naslednji patroli v KR , da pripravi blokado ceste in ga pričakajo z dolgocevnim orožjem ! Samo enkrat boste streljal , pa ...prikaži več bomo imeli mir mi in vi za vse cajte !