Slovenija > Črna kronika
2597 ogledov

Z avtom pristal v jezeru in podlegel poškodbam

rešilec Saša Despot
Na avtocesti Kozina-Koper se je danes okoli 14.30 zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 58-letni moški iz Ljubljane, so sporočili iz Policijske uprave Koper.

Ta je pri vožnji proti Kopru izgubil oblast nad vozilom in po večkratnem trčenju ob zaščitno ograjo pristal v manjšem jezeru ob cesti.

Po prvih znanih informacijah je 58-letnik zaradi neprilagojene hitrosti za predorom Kastelec na avtocesti proti Kopru izgubil oblast nad vozilom. Najprej je večkrat trčil ob zaščitno ograjo, nato pa se je pri izogibališču pred viaduktom Črni Kal prevrnil v jezerce ob cesti. Kljub hitri intervenciji policistov in gasilcev mu niso mogli več pomagati in je na kraju nesreče umrl.

Po poročanju Uprave RS za reševanje so gasilci JZ GB Koper na kraju dogodka vozilo v jezeru zvezali ter ga z dvigalom povlekli na kopno. Za pregled jezera so bili obveščeni potapljači Reševalne postaje Koper.

Prometna nesreča, avto zagozden med drevesi Slovenija Tragična prometna nesreča pri Postojni
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.