Slovenija > Črna kronika
10 ogledov

Z berglo mamo po glavi

Sin je osumljen, da je svojo mamo s kovinsko berglo in kovinskim ročajem metle v
1/12
Žurnal24 main
Triinpetdesetletni moški je osumljen, da je s kovinsko berglo in kovinskim ročajem metle večkrat tako močno udaril 87-letno žensko, svojo mamo, da je ta zaradi poškodb umrla.

Triinpetdesetletnik je osumljen, da je s kovinsko berglo in kovinskim ročajem metle večkrat tako močno udaril 87-letno žensko, svojo mamo, da je ta zaradi poškodb umrla. "Policisti so moškega prijeli in odredili pridržanje. Kriminalisti pa še preiskujejo okoliščine in motiv za umor," pojasnjuje Bartolo Lampret iz PU Maribor.

Sosedje presenečeni

Kot smo neuradno izvedeli, se je umor zgodil v Zgornji Bistrici, v rojstni hiši pokojne, ki jo je zapustila sinu, sama pa se je preselila k hčerki, ki živi v neposredni bližini. Od dobro obveščenih virov smo izvedeli, da naj bi se v soboto popoldne sprla pokojna in njen sin, ta pa naj bi izgubil oblast nad seboj. Sosedje so bili nad zločinom presenečeni in pretreseni. Kot še povedo, naj bi mama sina večkrat obiskala, saj nista imela slabih odnosov, dodajajo pa še, da naj bi osumljeni rad pogledal v kozarec.

Sicer pa je bil osumljenec invalidsko upokojen, zaradi poškodbe obeh nog pa si je pri hoji pomagal z berglami. Po neuradnih informacijah naj bi Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Maribor prejel prijavo, da v stanovanjski hiši v Zgornji Bistrici leži mrtva ženska, iz tamkajšnjega zdravstvenega doma uro po dogodku.

Letos je bil to že tretji umor na območju PU Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.