Slovenija > Črna kronika
1858 ogledov

Z ukradenim avtom se je hudo poškodoval

Prometna nesreča Andrej Leban
Ukraden avto, prehitra vožnja in to še ni vse.

Iz Policijske uprave Maribor poročajo o petkovi prometni nesreči, ki se je zgodila v naselju Savci. Tridesetletnik je s prehitro vožnjo vozil po regionalni cesti iz smeri Svetega Tomaža v smeri Polenšaka in zapeljal s ceste. 

"Na kraju so intervenirali reševalci, ki so hudo poškodovanega voznika prepeljali v Splošno bolnišnico Ptuj," opisjejo in dodajajo, da je bil voznik tudi alkoholiziran. "Voznik je bil preizkušen z elektronskim alkotestom, ki je pokazal, da ima v organizmu 0,75 mg/l alkohola," so zapisali. 

Covid intenzivna enota UKC Maribor Slovenija Znani novi podatki, največ novih okužb spet v Ljubljani

Policisti so v postopku ugotovili tudi, da je voznik vozil osebni avtomobil, ki je bil ukraden. Policisti PP Ormož, bodo zoper voznika, ki je bil v vozilu sam, podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče. Ukradeno vozilo pa je bilo zaseženo.

Fotografija je simbolična.

intervju Popotnik "Poleg strahu pred drugačno kulturo je tu še podcenjevanje dejanske razvitosti"

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • ketegal568 17:07 19.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. workreviews10.com