Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Zadušili so ga z vezico

Pogreb Shutterstock
Malega Lorisa niso zadavili z rokami. Praske in poškodbe kažejo na vezico za kable. Poleg tega je imel tudi hematom na glavi, ki bi bil lahko posledica padca.

Loris ni bil zadavljen z rokami, kot so sprva ocenjevali. Obdukcija je pokazala, da so ga zadušili z vezico za kable, ki je poleg poškodb na vratu pustila tudi praske na obrazu. Tako poroča italijanski Corriere di Ragusa o smrti osemletnega Lorisa, ki je pretresla italijansko javnost.

Kot smo poročali, so njegovo truplo našli v soboto na obrobju kraja Santa Croce Camerina na Siciliji, kjer kriminalsiti še vedno noč in dan iščejo storilca. Po najnovejših informacijah je imel deček na obrazu še hematom, ki bi bil lahko posledica padca. Na sebi je imel vse obleke, ki naj bi jih nosil zjutraj pred izginotjem, manjkale so le spodnjice in njegov nahrbtnik. Kriminalsiti nahrbtnika še niso našli, ene spodnjice pa so našli pred Lorisovo šolo, a jih mati ni prepoznala. Kljub temu čakajo rezultate analiz. Prav tako se še vedno ne ve, ali je bil deček tudi spolno zlorabljen, rezutate analiz pričakujejo šele čez deset dni.

Mati spreminja zgodbe

Poleg tega se kriminalisti zadnja dva dni veliko ukvarjajo tudi z materjo malega Lorisa. Kot smo poročali, jih bega njena trditev, da je Lorisa pustila pred šolo, saj ni Lorisa ujela nobena kamera. Mati spreminja tudi pričanje. Prvič je dejala, da ga je pustila 500 metrov stran od šole, nato pa, da ga je odpeljala prav do vrat. Tudi o tem, kaj je delala po tem, ko je Lorisa odložila, se njene izjave iz dneva v dan spreminjajo. 

Po njeni različici je Lorisa v soboto ob 8.30 odpeljalal v šolo. Ko je prišla ob 12.30 po njega, ga ni bilo. V šoli ga niso videli, njegovo truplo pa je štiri ure po prijavi izginotja našel lovec. Ta je prav tako del preiskave in med možnimi osumljenci. Trupla dečka kriminalisti še niso izročili družini, zato ga ne morejo niti pokopati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.