Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Zaletel se je v bivšo in pobegnil

Policija Saša Despot
21-letnik zapeljal na nasprotno stran vozišča, trčil v nekdanjo partnerko in pobegnil. Policija ga je pridržala zaradi poskusa umora.

Včeraj se je ob okrog pol dveh popoldan na cesti Trnovska vas – Lenart v Slovenskih goricah zgodila nenavadna prometna nesreča. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, je prišlo do trčenja med nekdanjima izvenzakonskima parterjema.

Nalašč na nasprotni pas

21-letni moški je vozil iz Trnovske vasi proti Lenartu. V Bišu je prehitel 20-letno voznico osebnega avtomobila, nekdanjo partnerico. Odpeljal je naprej, obrnil v bližini Spodnje Senarske in se odpeljal nazaj proti Trnovski vasi. Ko je vozil proti vozilu, v katerem je bila njegova nekdanja partnerica, je zapeljal na nasprotno smerno vozišče. S sprednim levim delom vozila je trčil v naproti vozeče vozilo. Po trčenju je oba avtomobila odbilo desno izven vozišča.

Ni pomagal ponesrečenima

Moški je zbežal s kraja prometne nesreče, ne da bi pri tem nudil pomoč poškodovanima v drugem vozilu. Čez čas, ko so se na kraju že nahajali policisti, se je vrnil. V prometni nesreči sta bili voznica in 40-letna sopotnica lahko telesno poškodovani in sta bili z reševalnim vozilom odpeljani v UKC Maribor.

Poskus umora?

Policisti so ugotovili tudi, da je moški ženski letos grozil in jo zalezoval. Policija ga je pridržala, zaradi suma poskusa storitve umora pa bodo zoper njega podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Komentarjev 7
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 15:13 24.april 2013.

    kolikor sem starejši da se ne bi zaradi ženske delal sramoto ,pa še kolikor češ jih je samo dobrih pa je malo

  • žuža_77 15:22 24.november 2012.

    bivša izvenzakonska partnerja piše.. s katerega plemena pa si ti, da te niso naučili brati?

  • saramara 10:42 24.november 2012.

    Pa ta svet gre res v tri krasne...