Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Zalivalo je kleti

vreme Anže Petkovšek
Zaradi močnejšega deževja zamakalo in zalivalo kleti. Sicer se bodo padavine umirile, obeta pa se nam še nekaj ploh. Jutri bo pretežno suho.

Včeraj nekaj čez 22. uro so gasilci posredovali na Miklošičevi ulici v Ljubljani, saj je zaradi močnejšega deževja meteorna voda zamakala skozi del strehe stanovanjske hiše. Gasilca Gasilske brigade Ljubljana sta začasno pokrila streho z zaščitno folijo.

Ob približno istem času je v Litiji v ulici Na gričku meteorna voda zalila klet stanovanjske hiše. Tudi tam so stanovalcem pomagali gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Litija, ki so odvečno vodo izčrpali.

Obeta se nam še nekaj ploh

Danes zjutraj bo dež povsod ponehal in od zahoda se bo oblačnost umikala, čez dan meteorologi Agencije RS za okolje (Arso) napovedujejo delno jasno vreme s spremenljivo oblačnostjo, nastajale bodo krajevne plohe. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 24 stopinj Celzija.

Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, a večinoma suho. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem do 13, najvišje dnevne od 20 do 26 stopinj Celzija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.