Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Zamahoval proti policistki

Alkohiliziran 57-letnik kršil javni red in mir, ni želel sodelovati s policistoma in zamahnil proti policistki.

Novogoriška policija je v torek popoldne obravnavala alkoholiziranega 57-letnika, ki je v eni od trgovin v Novi Gorici kršil javni red in mir. Moški s policistoma, ki sta prišla na kraj dogodka, ni želel sodelovati in je želel oditi, poleg tega pa se je tudi aktivno uprl ter z roko nakazal udarec proti policistki, ki pa se mu je uspela izogniti.

Zaradi prisilnih sredstev odšel v bolnišnico

Zaradi neupoštevanja zakonitih ukazov policistov in odvrnitve napada sta policista alkoholiziranega moškega obvladala s prisilnimi sredstvi. Pri tem sta oba dobila odrgnine po nogah in rokah, zato sta kasneje poiskala zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu Nova Gorica, so sporočili z novogoriške policijske uprave.

Izpustil, plačal bo globo in dobil ovadbo

Policisti so 57-letniku odvzeli prostost, nato pa so ga po opravljenih aktivnostih izpustili. Moškega bodo kazensko ovadili zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Poleg tega bo moral zaradi kršenja zakona o varstvu javnega reda in miru plačati globo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.