Slovenija > Črna kronika
1805 ogledov

Zapeljal na nasprotni pas, trka ni preživel

rešilec Shutterstock
Sedeminpetdesetletni voznik je na kraju podlegel poškodbam.

V torek ob 20.10 se je pri naselju Gradišče nad Pijavo Gorico, občina Škofljica zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 57-letni voznik, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Voznik osebnega vozila je vozil po glavni cesti iz smeri Pijave Gorice proti Turjaku in zapeljal na nasprotno smerno vozišče ter trčil v nasproti vozečega 26-letnega voznika osebnega vozila. 57-letni voznik osebnega vozila je zaradi hudih telesnih poškodb umrl na kraju nesreče, drugi udeleženec pa je bil lažje telesno poškodovan.

Na kraju so po podatkih uprave za zaščito in reševanje psoredovali reševalci NMP UKC Ljubljana in NMP ZD Ribnica. Poškodovanega 26-letnega voznika, ki je utrpel lažje poškodbe, so prepeljali v UKC Ljubljana. 

Na kraju so posredovali tudi gasilci GB Ljubljana, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih ter posuli razlite motorne tekočine.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.