Slovenija > Črna kronika
3222 ogledov

Zapeljal s ceste, vozilo zagorelo

Prometna nesreča na štajerski avtocesti GB Maribor Fotografija je simbolna.
V popoldanskih in večernih urah si nesreče kar vrstijo ...

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje je v Orešju na Bizeljskem nekaj po osmi uri voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste, pri tem je vozilo zagorelo. Gasilci PGD Orešje so zavarovali kraj nesreče in požar pogasili, poškodovanih pa na srečo ni bilo.

Več poškodovanih

Nekaj po sedmi uri je v Šmartnem voznik zapeljal s cestišča in se poškodoval. Gasilci PGD Slovenj Gradec so zavarovali kraj nesreče, na vozilu odklopili akumulator in nudili pomoč policistom pri osvetljevanju kraja nesreče. Poškodovanega so reševalci ZRCK Ravne na Koroškem odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Malo pred šesto uro pa sta na cesti Novo mesto–Karteljevo pri avtocestnem priključku Novo mesto zahod trčili osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulator. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovano osebo oskrbeli na kraju in odpeljali na nadaljnje zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 17.10 se je na severni ljubljanski obvoznici, med izvozom in uvozom Ljubljana - Nove Jarše pripetila prometna nesreča s štirimi vozili. Eno izmed vozil je zaradi močnega trka tako privzdignilo, da je pristalo na strehi. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje, počistili razlite motorne tekočine ter postavili vozilo na kolesa. V nesreči sta se poškodovali dve osebi, ki so ju odpeljali v UKC Ljubljana.

Fotografija je simoblična.

helikopter Brezovica Slovenija Stroj mu je odtrgal roko
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.