Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Zapeljal v Sočo in izginil?

Žurnal24 main
Policija išče pogrešanega 23-letnika, ki je bil po vsej verjetnosti udeležen v prometni nesreči.

Včeraj okoli pol sedme ure so policiste tolminske postaje starši obvestili, da pogrešajo 23-letnega sina, ki se po službi ni vrnil domov.

Policisti prosijo vse morebitne priče, ki bi imele o tem koristne informacije, naj pokličejo interventno številko 113, na anonimni telefon policije 080 1200 ali se zglasijo na najbližji policijski postaji. Pogrešani je vozil osebni avtomobil znamke Opel Astra, sive barve, registrskih številk GO SR-935.

Po zbiranju obvestil so ugotovili, da je bil 23-letnik iz okolice Tolmina najverjetneje udeležen v prometni nesreči. Ta se je zgodila ob 16.30 na cesti Kanal ob Soči–Tolmin, za naseljem Doblar pri kraju, imenovanem Pri turškem križu.

Na podlagi najdenih sledi izven vozišča je najverjetneje zapeljal s ceste v strugo reke Soče. Med 20. in 22. uro je potekala iskalna akcija, vendar pa je bila zaradi neugodnih vremenskih razmer in visokega vodostaja reke prekinjena in se nadaljuje danes od jutranjih ur dalje, so sporočili s PU Nova Gorica.

Pri iskanju je sodelovalo šest policistov, 13 članov PGD Tolmin, 15 reševalcev GRS, 5 reševalcev Podvodne reševalne službe SPZ in načelnik Civilne zaščite iz Občine Kanal ob Soči.

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.