Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

Zaradi hudih poškodb v umetni komi

Lokal Square je ob koncih tedna priljubljeno zbirališče mladih. (Foto: Nace Nova Žurnal24 main
Nova Gorica. Preiskava o brutalno pretepenem 30-letniku iz Šempetra še poteka.

“Gre za poškodbe glave. Stanje se delno izboljšuje, je pa še vedno resno, zato je pacient še v umetni komi,” je o stanju 30-letnega moškega iz Šempetra, ki so ga v soboto okrog 5. ure nezavestnega našli pred lokalom Square v Kromberku, povedal direktor šempetrske bolnišnice Silvan Saksida.

Na novogoriški policijski upravi nam zaradi intenzivnega poteka kriminalistične preiskave niso povedali nič novega, v lokalu Square pa je telefon zvonil v prazno.

“Vem, da je bil preiskovalni sodnik obveščen o pretepu, kaj drugega pa ne,” je povedal Samo Turel, sekretar Okrožnega sodišča v Novi Gorici, kjer naj bi se z obravnavo ta petek končala podobno tragična zgodba z Mostovne.

V noči na 16. januar 2005 je namreč takrat 17-letnega Novogoričana Zorana Jankoviča nekdo večkrat močno udaril po glavi, zaradi česar je bil štiri leta v komi, pred dobrim letom pa je pri 21. umrl. Domnevnega napadalca, 29-letnega E. Š. iz Izole, so kriminalisti odkrili šele po treh
letih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.