Slovenija > Črna kronika
3 ogledov

Zaradi izsiljevanja v smrt

Žurnal24 main
V križišču Ižanske ceste in Peruzzijeve ulice v Ljubljani se je zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl kolesar.

Neprevidnost zahtevala žrtev. © BOBO

 
V ponedeljek okoli 16. ure se je v križišču Ižanske ceste in Peruzzijeve ulice v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl kolesar. Do nesreče je prišlo, ko je 54-letna voznica osebnega avtomobila iz Ljubljane vozila po Peruzzijevi in v križišču zavila levo na Ižansko. Pri tem je izsilila 29-letnega kolesarja iz Ljubljane, ki je v križišču vozil naravnost. Kolesar je bil tako hudo poškodovan, da je umrl na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v noči na torek obravnavali 29 prometnih nesreč, v katerih se je en človek huje poškodoval, šest pa lažje. Policisti so obravnavali še 28 kršitev javnega reda in miru ter 27 kaznivih dejanj. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 17-krat posredovali na javnih krajih in 11-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 11 tatvin, deset vlomov, tri poškodovanja tuje stvari, dve kaznivi dejanji povzročitve lahke telesne poškodbe in eno kaznivo dejanje odvzema motornega vozila.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.