Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Zaradi nesreč na štajerki 9 km kolone

Prometna nesreča na štajerki
1/3
Bralka
Zaprt je vozni pas, nastajajo daljši zastoji.

Na štajerski avtocesti je zaradi prometnih nesreč med priključkoma Žalec in Šempeter v smeri Ljubljane zaprt vozni pas, nastal je daljši zastoj med Celjem zahod in Šempetrom, ki je dolg približno devet kilometov. Zastoj je nastal tudi na regionalni cesti Celje - Šempeter.

Kot nam je pojasnila Milena Trbulin s celjske policije, sta se zgodili dve prometni nesreči, prva v Arji vasi, druga pri Šempetru. Kot je še dodala, ne gre za hujši nesreči. V obeh so udeleženi osebni avtomobili, poškodovanih pa ni. Promet poteka po enem voznem pasu, zaradi odstranjevanja posledic pa nastajajo zastoji.

Strpno na cestah

Zastoj ostaja tudi na ljubljanski obvoznici na razcepu Zadobrova iz smeri Domžal proti Jaršam, kjer so posledice prometne nesreče sicer že odstranili. Zgoščen promet pa je na štajerski avtocesti pred cestninsko postajo Tepanje v smeri proti Mariboru ter na cestah Škofljica–Ljubljana in Šenčur–Kranj, še navajajo na prometnoinformacijskem centru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.