Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Zbil kolesarja in pobegnil

V ponedeljek popoldne je pri kraju Loke voznik osebnega avtomobila zbil kolesarj Žurnal24 main
V ponedeljek popoldne je pri kraju Loke voznik osebnega avtomobila zbil kolesarja in pobegnil, čeprav je kolesar padel in obležal huje poškodovan.

V ponedeljek okoli 15.30 je bil Operativno-komunikacijski center PU Ljubljana obveščen o prometni nesreči s poškodbami pri kraju Loke.

Petdesetletni kolesar je vozil po regionalni cesti iz smeri Kisovca proti Izlakam. Pri kraju Loke ga je dohitel voznik osebnega vozila, ki je domnevno zaradi vožnje preblizu roba vozišča trčil v kolesarja. Po trčenju je kolesar padel po vozišču in obležal huje telesno poškodovan. Voznik osebnega vozila je po nesreči s kraja dogodka pobegnil naprej v smeri proti Izlakam.

Z zbiranjem obvestil so policisti okoli 20. ure izsledili pobeglo vozilo znamke VW Golf,  okoli 2. ure pa še pobeglega 58-letnega voznika. Zoper 58-letnika bodo policisti na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.