Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Zbil motorista policista

Fotografija je simbolična. (Foto: Zurnal24) Žurnal24 main
V zadnjih dneh se ponavljajo opozorila, naj bodo vozniki bolj pozorni na motoriste, v Novem mestu pa jo je včeraj skupil policist motorist.

Prometna nesreča se je zgodila v križišču Ljubljanske ceste in Klemenčičeve ulice v Novem mestu nekaj po 19. uri.

36-letni voznik je zavijal levo v križišču Ljubljanske ceste in Klemenčičeve ulice, iz nasprotne smeri pa je ravno v tem trenutku pripeljal policist motorist s službenim vozilom. Prišlo je do čelnega trčenja, policista, ki je utrpel poškodbe rok in nog, so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Brez izpita, brez registracije
Policisti novomeške policijske uprave so sicer v zadnjem dnevu posredovali še pri sedmih prometnih nesrečah, v katerih je nastala materialna škoda.

Trebanjski policisti so tako včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo pri Velikem Gabru, do katere je prišlo zaradi nepravilnega srečanja med osebnim in tovornim vozilom.

42-letni povzročitelj prometne nesreče je imel v litru izdihanega zraka 0,87 miligrama alkohola. Policisti so še ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja in je večkratni kršitelj cestnoprometnih predpisov. Neregistriran osebni avto Fiat Punto brez nameščenih registrskih tablic so mu začasno zasegli in napisali obdolžilni predlog. Kršitelju so odvzeli prostost in ga pridržali.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.