Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

Zbitega 19-letnika našli šele zjutraj

Rešilec Suzana Kos
Na cesti Brežice - Velike Malence je vozilo ponoči zbilo 19-letnika, ki so ga našli šele zjutraj mimoidoči. Voznik je pobegnil, kasneje pa se je predal policiji.

Policisti v Velikih Malencah, so na cesti Brežice - Velike Malence, obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Po prvih ugotovitvah ogleda policistov je neznani voznik osebnega avtomobila ponoči, okoli tretje ure, zbil 19-letnega pešca, ki je hodil po desni strani. Odpeljal je, ne da bi mu nudil pomoč.

Poškodovanega pešca so ob cesti našli mimoidoči nekaj po sedmi uri zjutraj. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v brežiško bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju. Policisti so zato preko medijev pozvali vse, da pomagajo identificirati pobeglega voznika.

Voznik se je, potem, ko je v medijih slišal novico o dogodku, sam predal policiji.

Komentarjev 5
  • alvalavs 09:53 29.junij 2015.

    vsaj to napište ali so mu vzeli urin in kri ko se je predal ker če bi bil trezen ziher ne bi pobegnil izgovor da ni vedel pa odpade saj je čutil ko ga je zbil videl pa vprašanje če je bil pod gasom

  • JackD 16:34 27.junij 2015.

    Najbrž je bil pijan ko mina. Potem se je pa ustrašil za izpit. Takemu bi bilo treba prepovedati vožnjo. In to doživljenjsko. Pa še par let zapora bi mu dal.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:56 27.junij 2015.

    Se je tud že men zgodil da me je zbil nekdo pa pobegnil sam sreč ni bilo hujšga. Sem mel srečo da sem dobil sam odrgnine. Nevem kdo takim daje izpit??? Eni res misljo da se morjo pravil držat sam ...prikaži več ko delajo izpit, potem pa jih lahko prilagodijo mal po svoje.