Slovenija > Črna kronika
46 ogledov

Zdaj zastoj na gorenjki

Zastoj na AC pred Koprom Bralka
Posledice prometnih nesreč na primorki in dolenjki so odstranjene, nastaja zastoj pri Šmartnem na gorenjski avtocesti.

Zaradi prometne nesreče na gorenjski avtocesti med Šmartnim in Brodom proti Ljubljani promet poteka samo po enem pasu, po podatkih prometno-informacijskega centra nastaja zastoj.

 

Občasno nastaja zastoj na glavni cesti Ptuj - Gruškovje, pred mejnim prehodom.

Dopoldne je bil promet zaradi nesreč oviran tudi na primorski in dolenjski avtocesti, med Uncem in počivališčem Lom proti Ljubljani ter med predoroma Debeli hrib in Mali Vrh. Posledice prometnih nesreč so že odstranjene.

Dela na severni obvoznici

Na severni ljubljanski obvoznici se je začela vzpostavitev 2. faze obnovitvenih del, kar pomeni, da je promet med Tomačevim in Celovško cesto še dodatno oviran.

"Zapora bo prestavljena predvidoma do nedelje, 3. 7., pozno zvečer," pravijo pri PIC. "Promet bo še vedno potekal po dveh zoženih pasovih v obe smeri."

Zaprt bo priključek Bežigrad proti Kosezam, kasneje izmenično še priključka Savlje in Celovška.

Promet za tovorna vozila nad 7,5 ton med Štajersko in Primorsko in obratno je preusmerjen na vzhodno in južno ljubljansko obvoznico.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.