Slovenija > Črna kronika
1903 ogledov

Zdrs avtobusa, previdno na cestah!

Zdrs avtobusa PU Kranj
Promet je na cesti Hrušica - Mojstrana še vedno oviran.

Na cesti Hrušica - Mojstrana se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen avtobus. Zaradi nesreče je pri Hrušici še vedno oviran promet.

"V nesreči je bil udeležen samo avtobus z manjšim številom potnikov in brez telesno poškodovanih oseb," je pojasnil Bojan Kos s PU Ljubljana. "Potnike je s kraja odpeljal drug-nadomestni avtobus."

Prometna nesreča ovira promet tudi na cesti Velenje - Slovenj Gradec je pri Mislinjski Dobravi, kjer je promet urejen izmenično enosmerno. 

Prepoved zaradi snega

Zaradi snega je po podatkih prometno-informacijskega centra prepovedan promet za polpriklopnike in priklopnike je na cestah Ajdovščina - Col - Črni Vrh - Godovič, Kobarid - Bovec ter na hrvaški strani mejnih prehodov Petrina in Babno Polje.

Sneg Zima grize Slovenija Ponekod močno sneži, čez dan ga lahko zapade še 20 cm

"Ponekod po državi sneži. Se sneg oprijema cestišč, zaradi nizkih temperatur je možna tudi poledica. Na pot se odpravite prej kot običajno, vozite previdno ter vožnjo prilagodite razmeram na cestah."

PIC

Na prelazih Korensko sedlo, Ljubelj in Jezersko so obvezne verige, zaprti sta cesta čez prelaz Vršič in cesta Volče - Solarji.

Čakalna doba za tovorna vozila je na mejnih prehodih Obrežje, Dobovec in Gruškovje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • smejka 12:58 28.januar 2019.

    Zakaj je prikrito ime avtobusnega podjetja? Kaj se dogaja, da je vedno več avtobusov vpletenih v nesrečo?Avtobus lahko vozi že kdorkoli!!!Inštruktorji za voznike avtobuse so pa tudi kategorija zase.Mešetarji za zaposlitve pri avtobusnih podjetjih.