Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Zdrs vozil, promet ovira tudi megla

Nesreča na glavni cesti Celje - Laško pri Tremerjah bralec D. J.
Previdno na cesti, nesreče z zdrsi se nadaljujejo tudi danes.

Na dolenjski avtocesti je zaradi prometne nesreče zaprt izvoz Grosuplje iz smeri Ljubljane, so okoli 19. ure sporočili s prometno-informacijskega centra.

Zdrs vozila s cestišča se je malce pred 16. uro zgodil v Žepini, uro pred tem pa so gasilci pomagali izvleči vozilo v naselju Drednji Dolič. Tudi to je zdrsnilo z vozišča, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Megla | Avtor: Prometno-informacijski center Prometno-informacijski center
Na glavni cesti Celje - Laško pri Tremerjah pa je bil pozno popoldan dolgo časa promet zaradi prometne nesreče urejen izmenično enosmerno Bralec D. J. nam je poslal tudi fotografijo nesreče - zgoraj.

Megla slabša vidljivost 

Ob tem opozarjajo, da megla v pasovih zmanjšuje vidljivost ponekod na Dolenjskem, Notranjskem, Štajerskem in v okolici Ljubljane. Kot lahko vidimo na njihovih kamerah, je megla ponekod res moteča.

“Zaradi nizkih temperatur so lahko posamezne ceste poledenele, ponekod na regionalnih in lokalnih cestah je na vozišču še vedno sneg,” dodajajo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.