Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Želel ukrasti denar iz blagajne, nato pobegnil

Včeraj okrog 13. ure so bili policisti Policijske postaje Ajdovščina obveščeni, da je v eni od manjših trgovin v Ajdovščini prišlo do poskusa velike tatvine denarja iz blagajne.

Blagajničarka je storilca pri dejanju zalotila, ta pa je nato iz trgovine stekel neznano kam. Uslužbenka je podala tudi opis storilca. Gre za mlajšega moškega, starega približno 30 let, visokega približno 180 centimetrov, suhe postave, kratko pristriženih črnih las, upadlega, ozkega obraza, pod ustnico naj bi imel ožjo bradico, široko približno en centimeter, oblečen v modre kavbojke in modro majico z zadrgo z dolgimi rokavi svetlo modre barve.

Medtem ko je bežal je prodajalka opazila, da si je slekel modro majico, spodaj pa je imel oblečeno svetlo zeleno majico s kratkimi rokavi. Govoril je v slovenskem jeziku, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Če ste ga videli, obvestite policijo

Policisti v zvezi z okoliščinami navedenega kaznivega dejanja velike tatvine po določilu 205. člena Kazenskega zakonika obvestila zbirajo. Na podlagi ugotovljenih dejstev bodo podali kazensko ovadbo.

Hkrati pa policisti Policijske postaje Ajdovščina (Goriška cesta 16, 5270 Ajdovščina, telefon: (05) 365 72 00, elektronska pošta: pp_ajdovscina.pung@policija.si) vse morebitne očividce, ki bi lahko nudili koristne informacije v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem in bi opisanega moškega prepoznali kot storilca ali ga celo videli med njegovim begom, pozivajo naj to sporočijo najbližji policijski enoti ali pokličejo na številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.