Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Znani izsledki obdukcije

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
55-Ljubljančan, ki so ga včeraj dopoldne našli utopljenega v Mostecu, ni umrl nasilne smrti.

Moški, ki so ga včeraj dopoldne našli sprehajalci v Mostecu, ni umrl nasilne smrti, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana ( PU Ljubljana): "Rezultati obdukcije kažejo, da smrt 55-letnega Ljubljančana, ni posledica kaznivega dejanja. Policisti in kriminalisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil glede okoliščin samega dogodka,"  je zapisala tiskovna predstavnica PU Ljubljana, Nataša Pučko.

Da je policija sumila tudi na uboj, je bilo razbrati iz poročila Generalne policijske uprave, na PU Ljubljana pa so nam odgovorili le, da bo več znanega danes popoldne, oziroma jutri. 

"Kaj natančno se je zgodilo, bo pokazala obdukcija, nasilne smrti pa ne moremo ne ovreči ne potrditi," je na naše vprašanje ali je moški, ki so ga včeraj dopoldne našli v ljubljanskem Mostecu, vendarle umrl nasilne smrti, odgovorila tiskovna predstavnica Policijske uprave Ljubljana ( PU Ljubljana) Nataša Pučko.

Utopljenega moškega so našli včeraj, nekaj po deveti uri, v manjšem bazenu ob zaletišču skakalnic v Mostecu. Gre za bazen iz katerega pozimi črpajo vodo za umetno zasneževanje skakalnic. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.