Slovenija > Črna kronika
57 ogledov

Žrtev kanibala napadena že leta 1976

Ronald Poppo Reuters
Policiji je uspelo identificirati še žrtev kanibalskega napada v Miamiju. Gre za 65-letnega brezdomca Ronalda Poppa, ki ga je neznanec ustrelil že leta 1976.

Popp je sicer še vedno v kritičnem stanju, v napadu 31-letnega kanibala Rudyja Eugena je utrpel hujše poškodbe obraza.

"Ni bilo samo groteskno, ampak tudi zelo žalostno, bilo je polno krvi," je za ameriško tiskovno agencijo AP dejal policist Javier Ortiz. "Zelo žalostno je bilo videti, kaj se je zgodilo temu gospodu, ki ima pogrizen obraz."

Leta 1976 ga je ustrelil neznanec

Rudy Eugene | Avtor: Reuters Reuters
Petinšestdesetletni Popp je bil sicer žrtev napada že leta 1976, ko ga je neznanec ustrelil v parku Bayfront v Miamiju.

Na spletu so že zaokrožili grozljivi posnetki napadenega brezdomca, ki kažejo, da bo, če bo preživel, ostal brez večjega dela obraza.

Predstavniki bolnišnice po poročanju CBS do zdaj še niso uspeli dobiti naslova njegovih družinskih članov.

Nekdanja žena: Mislil je, da so se vsi obrnili proti njemu

Medtem se je oglasila nekdanja sošolka 31-letnega napadalca, Cassandra Metayer. Dejala je, da napada nikakor ne more povezati z njegovo osebnostjo. "Takšno obnašanje je zelo nepričakovano," je dejala za časnik Miami Herald ter dodala: "Bil je dober človek, pravi prijatelj. Bil je prijazen in pripravljen pomagati komurkoli. Tega ne govorim kar tako – res je bil tak."

Bolj negativne izkušnje z njim pa ima njegova nekdanja žena Jenny Ductant, ki je za lokalno televizijsko postajo Local 10 povedala, da se je ločila od njega, ker je postajal izjemno nasilen. Kot pravi, je imel občutek, da so se vsi obrnili proti njemu. Ni pa mogla potrditi, da bi imel duševne težave.

Napadalca so morali ubiti

Kot smo poročali, je morala policija v Miamiju v soboto ubiti Eugena, ki kljub njihovim pozivom ni prenehal z grizenjem obraza 65-letnega Poppa.

Zločin, ki se je dogajal pod nadvozom avtoceste, je posnela nadzorna kamera. Prvi, ki ga je prijavil policiji, je bil mimoidoči Larry Vega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.