Slovenija
54 ogledov

Da Gursovi podatki ne bodo več problem

slovenija 20.06.13, stanovanja, nstanovanje, nepremicnina, davek, Glinskova plos Anže Petkovšek
Brezplačne delavnice o tem, kako se spreminjajo Gursovi podatki o nepremičninah za vse, ki niso vešči uporabe računalnika ali spleta.


Simbioza bo organizirala več brezplačnih delavnic za vse, ki potrebujejo pomoč pri vpogledu v podatke Geodetske uprave RS o nepremičninah in spreminjanju teh podatkov.

Že od konca januarja sicer ponujajo individualno pomoč, udeleženci delavnic pa bodo imeli tako priložnost, da preverijo podatke novih vrednosti nepremičnin in jih ob morebitni ugotovitvi napake tudi spremenijo.

Delavnice bodo potekale v medgeneracijskem centru na Dunajski cesti 22 v Ljubljani, prijave sprejemajo na telefonski številki 040 336 311 ali elektronskem naslovu mgc@simbioza.eu.


 
Komentarjev 1
  • ennanova 18:04 17.februar 2014.

    Strategije od zgorajKaj namreč pomeni, da bo vlada zrihtala? Gre za šifro, kodo, ki jo moramo razumeti v kontekstu, kot pravijo. Kontekst je neoliberalni žargon. Torej: zrihtali bomo, da bo kapitalizem zopet deloval kot profitabilni stroj, ki potrebuje triodstotno ...prikaži več letno gospodarsko rast, vitko državo, še več privatne lastnine, tekmovalnost, razmetavanje z energijo, egocentričnost ljudi …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1482-strategije-od-zgoraj-strategije-od-zgoraj