Slovenija
460 ogledov

Danes je zadnji dan za prijavo

Slovenija 11.11.2013 Univerza v Ljubljani, stavba s sedezem na Kongresnem trgu 1 Saša Despot
Danes se zaključi prvi prijavni rok za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2020/21 za javne in koncesionirane samostojne visokošolske zavode.

Vpis se je letos začel 12. februarja 2020, moral bi se sicer zaključiti 18. marca 2020, a so ga podaljšali do 9. junija 2020. Na ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) so v sporočilu za javnost zapisali, da bo objava prvih podatkov o stanju prijav objavljena 16. junija 2020, preizkusi posebnih nadarjenosti, sposobnosti in spretnosti na visokošolskih zavodih pa bodo potekali od 26. junija do 10. julija 2020. "Izjema je Akademija za glasbo Univerze v Ljubljani (študijski program Glasbena umetnost), na kateri so preizkusi že potekali," so dodali.

Opozorili so še, da je vrstni red izbranih študijskih programov ob vpisu pomemben, saj bo kandidat uvrščen v prvega, za katerega izpolnjuje vse pogoje.

dezurni@zurnal24.si

 
Študenti na univerzi Slovenija Izredni študenti lahko zaprosijo za pomoč
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.