Slovenija
32 ogledov

Daniel gre v negovalno bolnišnico

Danijel Spasojević
1/6
Anže Petkovšek
Danijel Spasojević naj bi se danes selil iz ljubljanskega rehabilitacijskega centra Soča v dom na Ptuju, vendar se to ni zgodilo. Odhaja v Negovalno bolnišnico Ljubljana.

V rehabilitacijskem centru Soča se je danes zbralo nekaj novinarjev in Danielovih podpornikov. Očitno jim je uspelo. Daniel ne bo zapustil Ljubljane. Ponudili so mu sobo v negovalni bolnišnici v Ljubljani.

"Premestili naj bi me jutri. V Soči pravijo, da mi bivanja ne morejo več podaljšati. Jaz temu ne verjamem. Menim, da se me želijo le rešiti. Jaz pa trošim energijo, ki jo potrebujem," nam je dejal Spasojević.

V bolnišnici bo Daniel lahko ostal 65 dni, potem pa bo moral spet poiskati alternativno rešitev. "Iz Ljubljane ne grem. Ko bom enkrat odšel, vem, da se ne bom več mogel vrniti," je še dejal Daniel.

Komentarjev 2
  • Roman 12:11 17.februar 2012.

    A lopovom?A si pomislil, da tudi Daniel izkorišča? Enostavno se odloči, da ne gre iz Ljubljane!Lepo vas prosim, kaj bi bilo, če bi si vsi invalidi v Sloveniji izmislili, da hočejo živeti v LJ?Vesel naj bo, da ...prikaži več mu država nudi toliko, kje bi še tako lepo skrbeli za njega?Daj Dejan, pomisli malo, preden pišeš komentarje, bodi realen, naj ne izkorišča "medijske popularnosti"

  • Dejan Kodrič 15:09 16.februar 2012.

    Bravo! Lopovom na položajih le ni uspelo! :)