Slovenija
46 ogledov

Dejavneje bodo vstopili v politiko

Predsednik Drota David Klarič (na sredini) v družbi podpredsednikov Deana Verbič Žurnal24 main
Iz ponedeljkove dolenjske izdaje tiskanega Žurnala: Novo vodstvo. Društvo za razvoj in oživitev Trebnjega (Drot) ima novo vodstvo in s tem tudi nove cilje.

Gorenje Ponikve. “Društvo se z lokalne ravni razširja na vsa področja, zato k nam pristopa vse več članov in simpatizerjev, ki se včasih v Drotu niso videli,” je na novinarski konferenci izpostavil predsednik društva David Klarič. Še naprej nameravajo izvajati izlete za socialno ogrožene otroke, ekološko tržnico, ki jo na leto obišče okoli 15 tisoč ljudi, in tradicionalne božično-novoletne koncerte, dejavneje pa se bodo vključili v politiko.

Politika je orodje za dosego teh ciljev. Prihodnje leto bo šel Drot na volitve z zelo močno listo,” je poudaril Klarič in dodal, da želijo, da se volitev udeležijo tudi tisti, ki sicer na volitve ne hodijo.

Projekti za občane
V društvu, ki deluje v treh občinah in šteje okoli 150 članov, se nameravajo tudi v prihodnje zavzemati predvsem za programe in projekte, ki izboljšujejo kakovost življenja občanov, sta izpostavila podpredsednika Marija Zupančič in Dean Verbič. Med njimi so tudi projekti, vezani na cestno problematiko in športne dejavnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.