Slovenija
41 ogledov

Dekan: pisali niso študenti

Fakulteta za organizacijske vede Anže Petkovšek
Razlog za očitano nedostopnost dekana je bila bolniška.

"Utemeljeno domnevam, da avtorji tretjega anonimnega pisma niso študenti naše fakultete. Zaradi izvedbe sanacijskega programa smo morali zmanjšati število zaposlenih, kar zagotovo ni razlog za zadovoljstvo naših bivših zaposlenih. Pismo vsebuje precej lažnih trditev, ki so namenjene izključno diskreditaciji posameznikov," je navedbe pisca, ki se je podpisal kot "doktorski študenti", komentiral Marko Ferjan, dekan kranjske Fakultete za organizacijske vede (FOV), ki je del Univerze v Mariboru. Proti njemu je bil namreč uperjen dobršen del očitkov iz pisma "študentov".

Pokazal bolniško

Kot smo pisali minuli četrtek, anonimneži dekanu očitajo slabo oceno študentov, dolgotrajno čakanje na rezultate izpitov, nedostopnost pa tudi upad vpisa zlasti izrednih študentov FOV.

"Izpite ocenjujem sproti, glede na tehnične zahteve vnašanja ocen v informacijski sistem, drugače sploh ne gre. Zaradi hude poškodbe kot posledice prometne nesreče pa sem bil bolniško odsoten od 23. julija do 9. decembra 2013 v tem času sem bil zaradi narave poškodbe res nedosegljiv," pojasnjuje Ferjan, ki nam je pokazal tudi zdravniško potrdilo o odsotnosti z dela.

"Res nam je upadlo število izrednih študentov. Razlog za to je kriza in zelo veliko število sorodnih šol," je o drastičnem zmanjšanju števila študentov, ki svoj študij plačajo, povedal Ferjan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.