Slovenija
26 ogledov

Del Ljubljane brez tople vode

Voda Nik Rovan
Zaradi vzdrževalnih del na vročevodnem omrežju bodo stanovalcu na območju Moste - Polje do ponedeljka do 10. avgusta brez tople vode.

Kot so sporočili iz Energetike Ljubljana bo dobava toplotne energije za pripravo sanitarne tople vode prekinjena za objekte, ki so oskrbovani s toplotnih postaj na lokacijah: Bilečanska ulica, Dergančeva ulica, Hruševska cesta, Jakčeva cesta, Kamnoseška ulica, Litijska cesta, Marčenkova ulica, Mekinčeva, Moškričeva, Na peči, Novosadska ulica, Nusdorferjeva ulica, Ob mejašu, Ob potoku, Ob Sotočju, Parmska cesta, Povšetova ulica, Prištinska ulica, Skopska ulica, Steletova ulica, Škerjančeva ulica, Štepanjska cesta, Štepanjsko nabrežje, Toplarniška ulica, Ulica Angelce Ocepkove, Ulica bratov Tuma, Ulica miru, Ulica Polonce Čude, Ulica Vide Janežičeve, Ulica Vide Pregarčeve, Zaloška cesta.

Obsežna dela

Obstoječi vročevod bodo na tem območju zaradi dotrajanosti, zaradi katere bi lahko prišlo do puščanja, v celoti zamenjali z novim.

"Zaradi dimenzije cevovoda gre za velik poseg, kar pomeni,  da predvidenih del ni možno izvesti v krajšem terminu, kot je napovedano. Po zamenjavi cevovoda se bodo nadaljevala zaključna gradbena dela za vzpostavitev terena v prvotno stanje - gradbena dela se bodo izvajala do konca meseca avgusta 2013," so še sporočili iz podjetja.  Za čas prekinitve bodo zaračunali smo fiksne stroške, ki so  od porabe toplote in so vezani na priključno moč.



Komentarjev 3
  • dragec 10:10 26.julij 2013.

    Mogoče je problem v prevelikem številu toplovodarjev???

  • Evropski Slovenec 00:33 26.julij 2013.

    Pitna voda ostaja. Razlika je le v tem, da bodo reveži dva tedna brez tople vode. Za razliko od moščanskega dela (ko so menjavali konektor na Grablovičevi), kjer smo bili brez tople vode kar tri tedne. Mimogrede, se je ...prikaži več delavce na Grablovičevi videlo samo prvi in zadnji dan prekinitve. Energetika naj malo pošlje kontrolo na delovišče. Aja, včeraj so celo za par minut prekinili dovajanje tople vode, ker so imeli probleme ravno pri zgoraj omenjenem delovišču. :D

  • molj 20:29 25.julij 2013.

    Pod sliko" pitne vode" ostalo pa" tople vode" !!? Dajte se že odločit!