Slovenija
55 ogledov

Dela na avtocesti naj bi trajala 14 mesecev

Avtocesta Andrej Leban
Na odseku med Ljubljano in Grosupljem bodo začeli graditi priključek Šmarje Sap. Dela naj bi se začela še ta mesec.

Dars je z novomeško družbo CGP in Občino Grosuplje sklenil pogodbo za izgradnjo priključka Šmarje Sap. Priključek bo omogočal uporabnikom, da avtocesto zapustijo prek priključka Šmarje Sap tudi iz smeri Ljubljane, kakor tudi, da nanjo za smer proti Ljubljani dostopajo iz smeri Šmarja Sap. 

Dela naj bi se začela predvidoma konec junija. Rok za izvedbo del je 14 mesecev, kar pomeni, da bi bil priključek lahko dograjen do začetka septembra 2017. Kot pravijo na Darsu, bodo dela organizirana tako, da bo obstoječi promet čim manj moten. 

Predsednik uprave Darsa Tomaž Vidic je ob podpisu izrazil pričakovanje, da bodo dela opravljena kakovostno in v pogodbenem roku. Župan Grosuplja Peter Verlič je dejal, da bo dograditev priključka prispevala k boljši pretočnosti prometa na tem območju in da se skupaj z občani veseli čimprejšnjega odprtja. Predsednik uprave CGP d.d. Martin Gosenca pa je zagotovil, da bodo dela opravili po pogodbi in v roku.

 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.