Slovenija
214 ogledov

Direktorica se je poboljšala

Direktorica Marjetka Kostevc je od svetnikov slišala precej pripomb na račun del Žurnal24 main
Kandidatka. Na prejšnji seji ni bila primerna za vodenja centra, zdaj pa je.

 Občinski svetniki so se na ponedeljkovi seji strinjali, naj dozdajšnja direktorica Marjetka Kostevc še naprej vodi center za socialno delo.

Tak sklep so sprejeli mesec po tem, ko je komisija za volitve in imenovanja negativno ocenila njeno delo ter je župan točko umaknil z dnevnega reda.

Socialne pomoči

V porastu. Število socialnih pomoči v občini je v primerjavi z letom prej poraslo za 40 odstotkov, je povedala direktorica Kostevčeva in dodala, da zaradi preobremenjenosti na centru ne morejo preverjati vsakega posameznika, ali je upravičen do pomoči ali ne.

"Zakaj je bila komisija za volitve in imenovanja na prejšnji seji tako proti, na tej pa tako za?" je predsednika komisije Marka Hercigonjo vprašal svetnik Marjan Jurkas.

"Nismo imeli pojasnil"
"V vnovičnem presojanju kandidatke smo dobili dodatna pojasnila, Kostevčeva je predložila tudi program dela in poročilo o opravljenem delu," je pojasnil Hercigonja.

"Poleg tega je anketa zaposlenih in uporabnikov pokazala, da so zadovoljni z njo," ni bil povsem prepričljiv predsednik komisije.

Pred enim mesecem je namreč v mnenje zapisal, da v občini ni čutiti dela centra ter da je komunikacija direktorice z zaposlenimi in uporabniki neprimerna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.