Slovenija
53 ogledov

Divjal s Kresalovo v avtu

Katarina Kresal je za prehitro vožnjo po primorski avtocesti opravičila svojega Žurnal24 main
Prometni prekršek. Avto z ministrico za notranje zadeve ustavili policisti.

Nedelja, 14. marec, ob 12.45. Po avtocesti v smeri Fernetičev divja audi A8. Policisti se zapodijo za njim. Menda ga lovijo kar 30 kilometrov in v tem času namerijo povprečno hitrost prek 200 kilometrov na uro.

Tudi pri Vlačiču so zlorabljali
Kot je znano, se je tudi prometni minister Patrick Vlačič junija lani vpletel v škandal, ko je njegov službeni avtomobil vozil z modro lučjo po odstavnem pasu avtoceste. Tudi Vlačič bojda ni vedel, kaj počne voznik.

Končno ga ustavijo na počivališču Povir. In doživijo šok. Na zadnjem sedežu avta sedi njihova šefica, ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal.

Za hitrost ni vedela
Zgodbo smo izvedeli neuradno, na policiji in v kabinetu ministrice pa so potrdili, da so policisti zaradi prehitre vožnje ustavili avto s Kresalovo. Niso potrdili le podatkov o hitrosti in dolžini lova. Povedali pa so, da so policisti kaznovali voznika, ki je prav tako policist, s 500 evri in devetimi kazenskimi točkami. Avto je last urada za varnost in zaščito pri notranjem ministrstvu.

V kabinetu notranje ministrice so zatrdili, da Kresalova ni vedela, kako hitro so vozili. Prekršek pa bodo pristojni obravnavali kot vse druge.

Brez modrih luči
Neuradno smo izvedeli tudi, da je voznik audija vozil brez signalnih modrih luči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.