Slovenija
53 ogledov

Dobitnik sedmice danes izvedel za novico

Loto lahko igrate tudi prek spleta. (Foto: Anže Petkovšek)
1/4
Žurnal24 main
Dobitnik sedmice je listek kupil v Mercator centru na Ptujski 155 v Mariboru. Da je njegova kombinacija dobitna, pa je izvedel šele danes.

Sinoči je bila izžrebana rekordna sedmica v zgodovini Lota, dobitnik sedmice pa je listek vplačal v Mercator centru na Ptujski 155 v Mariboru, smo izvedeli. Mateja Slamnik z Loterije Slovenije nam je povedala, da lahko po dobitek pride od četrtka dalje. "Navadno ob tako velikih vsotah dobitniki počakajo kak dan," je še dodala.

24ur.com pa poroča, da je srečnež novico izvedel šele zjutraj, ko je na svojem prodajnem mestu Lota prišel preverit, ali je kaj zadel. Kot zanimivost: možnost za to, da izberete pravih sedem številk, ki so izžrebane, znaša 65 milijonink odstotka.

Loterija v Mariboru | Avtor: Nino Verdnik Nino Verdnik
Kaj naj srečnež z dobitkom? "Dobitnik sedmice naj poplača morebitne dolgove, reši naj tudi stanovanjski problem. Svetujem naložbo v nepremičnine, vendar ne take, ki bi ga finančno bremenile z davki, ampak v kakšno posest, zemljo," mu svetuje Robert Žnidar iz Gorenjske borznoposredniške družbe. Dodatne nasvete strokovnjaka in policije preberite tukaj.

"Srečku, ki bo zadel sedmico, se ni treba ukvarjati s problemom ohranjanja trezne glave – to je na neki način tudi nemogoče. Ampak: tudi s 'pijano' oziroma z (od sreče) 'zadeto' glavo se da z nekaj milijoni evrov čisto spodobno živeti," pa pravi psihoanalitik Roman Vodeb. Več v Kako živeti s sedmico.

Komentarjev 6
  • Gigii 19:22 31.januar 2012.

    pa cigan dobi sedmico (čeprav tega nikjer ne piše)... eh... najbolj žalsstno je da bodo še vedno dobivali socialno

  • KOJAK 23:51 30.januar 2012.

    Vsakodnevno delam s photoshopom zato imam to narejeno v pol ure verjemi, dostikrat delam kake neumnosti in se ponorčujemo iz česa, lota se pa res še nisem lotil. Če veš kako se moraš zadeve lotit je simple.

  • topabo 20:19 30.januar 2012.

    Ja, jaz ga tud naredim, vendar ne v pol ure. Ker se pa se imaš za takega maherja pa ga naredi, pa ne rabiš v pol ure, pa ga objavi.Nikoli ga ne narediš takega kot je on. Že vidim kje ...prikaži več ti bo delalo težave, ker vem iz izkušenj. Sem prirejal pomembne dokumente s photoshpom, namensko in da se z sigurnostjo nebi dalo ugotovit ponaredka, ne pa za en hec za navideznega dobitnika lota. No pa da te vidimo-lahko pa se potegujeva kateri naredi bolši ponaredek za pare. No zdej si pa le preberi in posurfaj, al se ti že noge tresejo.