Slovenija
25 ogledov

“Dogovarjamo se tudi za druge posle”

V Primorju Dušana Črnigoja pravijo, da informacij o nadaljevanju posla za železn Žurnal24 main
Primorje. Glede posla z libijskimi železnicami zelo redkobesedni: “Informacij z libijske strani nimamo.”

Dokler ne vemo, kako se bodo stvari odvijale, ne bomo nič komentirali,” so nas poskušali na hitro odpraviti v ajdovskem Primorju, ko smo jih povprašali po njihovem 15 milijonov evrov vrednem libijskem poslu, prvem v tej državi.

Gradbene delavce najeli
Primorje je avgusta lani podpisalo pogodbo z libijskimi železnicami, za kar so, kot so poudarili, pridobili vse ustrezne garancije. “Projekt zajema prestavitev električnih vodov na bodoči trasi železnice. Dela so se začela, vendar zaradi trenutnih razmer v Libiji informacij glede nadaljevanja posla nimamo,” nam je dejala Ivana Bratož, vodja odnosov z javnostmi.

Potrdila pa nam je, da se je iz Libije vrnil edini Primorjev predstavnik. Gradbene delavce je Primorje najelo. Spomnimo, Primorje je leta 2008 v Libiji ustanovilo mešano podjetje Primanessco.

Bratoževa je povedala, da podjetje še posluje in ima zaposleno eno osebo libijskega državljanstva, kar je tudi pravilo. Poudarila je, da se intenzivno usmerjajo tudi na druge tuje trge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.