Slovenija > Črna kronika
66 ogledov

Potapljači prečesavajo Dravo

Domen Simonič PU Maribor
Iskalna akcija pogrešanega 20-letnega Domna Simoniča se nadaljuje.

Kot nam je povedal poveljnik mariborskih gasilcev Primož Osojnik, so v Dravi štirje potapljači. "Iskali bomo na širšem območju in si pri tem pomagali s sonarjem," je povedal Osojnik. Potapljače je aktivirala policija. Koliko časa bo iskalna akcija danes trajala, ne morejo še napovedati, zagotovo pa vsaj nekaj ur.
 
Vidljivost v reki Dravi je enaka kot je bila v zadnjih dneh in po Simoničevih besedah se to še nekaj časa ne bo spremenilo.

PREBERITE VEČ:


Z iskalno akcijo nadaljujejo tudi sorodniki in prijatelji bližnjega. Začeli so ob 10. uri pred Štukom v Mariboru. Obenem so se obrnili na vse, ki so bili v noči s torka, 23. 2., na sredo, 24. 3., v Štuku ali pred njim in pri tem karkoli fotografirali, da prek zasebnega sporočila na Facebooku pošljejo slike Brigiti Bincl, ki koordinira iskalno akcijo.

Izginil izpred lokala 

Domen Simonič, 20-letni študent, se je 23. februarja vrnil iz Londona, kjer študira. Istega dne ga je prijateljica povabila na koncert. Okoli polnoči je s prijatelji odšel do lokala Štuk, kjer se je v bližini pekarne Mlinar pogovarjal z neznanci. Ker ni prišel v lokal, ga je okoli 0.30 prijateljica odšla iskat pred lokal, a ga tam ni bilo. Njegov mobilni aparat je bil nazadnje dosegljiv okrog 1. ure, kasneje pa je bila številka nedosegljiva.
 
Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem Domnu, prosijo, da to sporočijo na najbližjo policijsko enoto ali na telefonski številki 113 oziroma anonimno na 080 1200.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.