Slovenija
61 ogledov

Donacija za vrtec

Csaba Toth, Tomaž Schara iz Slovenskih železnic in Zoran Janković (z leve) so se Žurnal24 main
S pridobitvijo gradbenega dovoljenja za rušitev objektov se je uradno začela gradnja centra Emonika, ki bo predvidoma zgrajen do leta 2010.

Včeraj se je s pridobitvijo gradbenega dovoljenja za rušitev objektov uradno začela gradnja centra Emonika, ki bo predvidoma zgrajen do leta 2010. Generalni direktor družbe Emonika Csaba Toth priznava, da bodo posledice gradnje tudi negativne, na primer hrup, prah in otežen promet, a koristi po dokončanju centra bodo toliko večje.

 

2010

naj bi bila zgrajena Emonika in vrtec v Podutiku.

Kot je znano, bo Emonika vključevala novo železniško in avtobusno postajo, potniško dvorano, poslovno in stanovanjsko stolpnico, hotel in kongresno središče, nove parkirne prostore ter nakupovalno-zabaviščno središče. Župan Zoran Janković verjame, da bo projekt Ljubljani v ponos, želi pa si, da bi bila železnica poglobljena.

Vrtec v Podutiku
Sándor Demján, predsednik madžarsko-kanadske družbe TriGranit, lastnice družbe Emonika, pa je županu Zoranu Jankoviću simbolno predal ček, s katerim TriGranit prestolnici podarja donacijo za vrtec Emonika, ki ga bodo v Podutiku odprli istočasno s centrom Emonika.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.