Slovenija
22 ogledov

Dremelj še naprej prvi mož Telekoma

Bojan Dremelj ni izgubil zaupanja nadzornega sveta Telekoma Slovenije. Žurnal24 main
Kljub nekaterim špekulacijam nadzorni svet Telekoma Slovenije ni odpoklical Bojana Dremlja, predsednika uprave Telekoma Slovenije.

Povod za izredno sejo nadzornega sveta največjega slovenskega telekomunikacijskega operaterja je bila seznanitev z odpoklicem izvršnega direktorja Telekomove hčerinske družbe Mobitel, Igorja Marinška. Že v petek ga je odpoklicala skupščina Mobitela, in sicer zaradi različnih pogledov na prihodnji razvoj Telekoma Slovenije in njegovih hčerinskih družb. Glavni izvršni direktor Mobitela pa bo še naprej  Klavdij Godnič.

V javnosti so se pojavljala ugibanja, da bo nezaupnico poleg Marinška prej tudi Dremelj, a se niso uresničila. V prihodnje bo Telekom Slovenije vodil sedemčlanski upravni odbor, ki ga bo vodil Bojan Dremelj. Drugi člani odbora pa so Klavdij Godnič, Filip Ogris-Martič, Željko Puljič, Metod Zaplotnik ter Brane Miklavčič in Tjaša Škrilec kot predstavnika zaposlenih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.