Slovenija
114 ogledov

DUTB objavila cene stanovanj v soseski Nokturno

Nokturno Barbara Milavec
Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) je objavila informativne cene 214 stanovanj v Koprski soseski Nokturno.

Najcenejše stanovanje boste lahko kupili za dobrih 115, najdražje pa za slabih 264 tisočakov. 

S prvim oktobrom bo Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) uradno začela s prodajo stanovanj v objektih A, B in C v naselju Nokturno na brežini Markovec nad Koprom.

Prodaja prvih 97 stanovanj bo v začetni fazi potekala po prodajnem pristopu Dnevi odprtih vrat – 45 dni in z zbiranjem zavezujočih ponudb.

V DUTB poudarjajo, da je bila soseska pred prodajo osvežena, prenovljena je bila fasada in skupni prostori.

Na voljo skoraj sto stanovanj

Na voljo je 97 stanovanj, osem enosobnih, 54 dvosobnih (13 z možnostjo preureditve v trosobna, 26 pa s kabinetom), 35 pa trosobnih (12 s kabinetom).

"Prodaja z zbiranjem zavezujočih ponudb bo potekala med 1. oktobrom in 15. novembrom 2016," pojasnujejo pri DUTB: "Stanovanja si bo v tem terminu možno ogledati vsak dan, tudi ob nedeljah, med 9. in 18. uro, parkiranje v garažah je v terminih ogleda zagotovljeno."

Jamčijo za skrite napake

Kupci bodo lahko oddali zavezujoče ponudbe najmanj v višini izhodiščnih prodajnih cen na posebnem obrazcu. V primeru, da bosta dva kupca ponudila popolnoma enako ceno, bo izbrana tista ponudba, ki bo oddana prva.

DUTB bo v skladu z zakonodajo jamčila za skrite napake. Postopek prodaje bo vodila agencija ABC nepremičnine, d.o.o., ki je bila izbrana z javnim naročilom.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.