Slovenija
29 ogledov

Eksplodirala jeklenka

V nedokončani hiši 54-letnemu moškemu ob menjavanju eksplodirala jeklenka. To je Žurnal24 main
Popoldne je v občini Slovenj Gradec prišlo že do druge eksplozije v zadnjih 24 urah. V nedokončani hiši razneslo plinsko jeklenko. 54-letnik lažje poškodovan.

Ob 17.01 uri je na območju Slovenj Gradca prišlo že do druge eksplozije v manj kot 24 urah. V nedokončani stanovanjski hiši v Spodnjem Razboru je ob menjavanju eksplodirala plinska jeklenka, pri čemer je bil poškodovan 54-letni moški.

Podrobnosti o sinočnji eksploziji na Prevaljah si lahko preberete na tej povezavi.

"V prostoru, kjer ima moški eno peč na trda goriva in drugo na plin, je ob menjavanju jeklenke prišlo do detonacije oziroma eksplozije," je za zurnal24.si pojasnil Peter Pungartnik, tiskovni predstavnik Policijske uprave (PU) Slovenj Gradec.

"Moškega je v eksploziji opeklo po obrazu, a kot je ugotovil zdravnik na terenu, naj ne bi šlo za hujše poškodbe. Kljub temu ga je napotil na pregled v Zdravstveni dom Slovenj Gradec," je še pojasnil Pungartnik.

Tujo krivdo so policisti izključili, saj je bil moški v času menjavanja jeklenke v hiši sam, škode na nedograjenem novem objektu, več vratih in šipah pa je za okoli štiri do pet tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.