Slovenija
330 ogledov

Enak plastičen zaboj trikrat dražji?

Zaboja v letaku bralka N. K.
Bralka nas je opozorila, da je na videz enak plastičen zaboj v Leclercu trikrat dražji kot v Lidlu, a čeprav je v katalogu res tako, je prava cena en cent nižja.

"Bi vi to malo raziskali? 11 evrov stane zaboj v Lidlu in v E. Leclercu 39,90 oziroma s popustom 31,90. Izgledata pa enaka. Razlika v ceni je naravnost šokantna," nam je prek Facebooka sporočila bralka Nina.

Kriv je tiskarski škrat

V Leclercu so pojasnili, da je prišlo pri objavi redne in akcijske cene v katalogu do tiskarske napake, poleg zaboja pa jim je tiskarski škrat zagodel tudi pri predalniku. Redna cena zaboja v Leclercu je tako 15,90 evra, po odštetem bonusu (ta se naloži na kartico in ga lahko izkoristijo ob naslednjiem nakupu) pa zanj plačajo 10,99 evra, kar je celo cent manj kot v Lidlu.

Zaboj | Avtor: zurnal24.si zurnal24.si
O tem so stranke na dan začetek akcije (ta velja od 5. do 16. avgusta) obvestili na spletni strani, prek Facebook profila in na prodajnem mestu prek obvestila in posebnih plakatov, nam je pojasnil direktor trgovine Fikret Gerzić

"Zaboj smo imeli v ponudbi prejšnji teden, natančneje od četrtka, 6. avgusta, do razprodaje zalog. Sodeč po fotografiji gre za podobna izdelka, podrobnejšega pregleda obeh izdelkov pa nismo naredili, da bi lahko trdili, da gre za povsem enakega,“ so pojasnili v Lidlu.

Kdo je dobavitelj, niso povedali ne v Lidlu ne v Leclercu, sta pa enake velikosti.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 14
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:24 12.avgust 2015.

    moralni sistem > ekonomski sistem

  • Dixon 11:02 12.avgust 2015.

    Ja, leclerc je prvak v napakah. In vedno se tako nekak probajo pol izvit iz tega. Seveda pa je bil njihov prvi cilj, da se mastno zasluži in oplahta uporabnike.

  • Papaja Popi 18:49 11.avgust 2015.

    Sam si ugotovil, da je vedno nekdo, ki te hoče prinesti okoli.Temu se reče kapitalizem.