Slovenija
68 ogledov

Enosmerna v obe smeri

Mimoidoča Sara Gulja je presenečena nad nenehnimi spremembami in meni, da to med Žurnal24 main
V Kopru na podhodih pri avtobusni postaji in na ulici 15. maja so spet spremenili prometno ureditev, zaradi česar nastaja kaos v prometu.
 

Zdaj sem, zdaj tja

Podhod z Ulice 15. maja na Prečno ulico je bil dolga leta kolesarska steza in pešpot, nato so ob gradnji novega turbokrožišča pred meseci uvedli enosmerni promet proti Kopru, pozneje pa so spremenili smer prometa iz Kopra proti Olmu.

Že spet? To spreminjanje prometa povzroča veliko zmede, predvsem pri starejših ljudeh, ki ne vedo več, kje lahko vozijo in kje ne,” meni presenečena mimoidoča Sara Gulja iz Kopra o spremembi prometne ureditve na podhodu pod hitro cesto z Ulice 15. maja.

S koprske občine so namreč sporočili, da je zaradi izgrajenega turbokrožišča od danes začasno spremenjena prometna ureditev na podhodih pri avtobusni postaji in spet na Ulici 15. maja v Kopru.

 
 

Promet bo urejen s semaforji, kar bo omogočilo enosmerno intervalno odvijanje prometa.

Raf Klinar

 
Podhod s semaforji
Promet bo urejen s semaforji, kar bo omogočilo enosmerno intervalno odvijanje prometa, in sicer v jutranji konici v smeri proti Kopru, preostali čas pa v smeri iz Kopra,” pravi Raf Klinar, predstojnik urada za gospodarske javne službe in promet na koprski občini.

Podhoda bosta opremljena s prometno signalizacijo in semaforskimi napravami, ki bosta omogočala vožnjo proti mestu od 5. do 10. ure in obratno od 10. do 5. ure naslednjega dne. Promet na obeh podhodih bodo usmerjali policisti in redarji.




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.