Slovenija
28 ogledov

Facebook poziva k donacijam

FB Žurnal24 main
Facebook je v svoje družbeno omrežje dodal vmesnik, ki uporabnikom omogoča lažje nakazilo denarja humanitarnim organizacijem, ki skušajo zaustaviti ebolo.

Uporabniki Facebooka lahko prek vmesnika donirajo trem različnim organizacijam, in sicer Rdečemu križu, International Medical Corps ali organizaciji Save the Children. Posamezniki pa lahko darujejo z uporabo kreditnih kartic ali prek PayPala.

FB | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg je ob uvedbi gumba za darovanje na svojem profilu zapisal: "Želim, da je Facebook prispeva svoj delež k boju proti eboli." Podjetje Facebook se je sicer odločilo, da bo pomagalo s plačilom stotih satelitov, ki bodo omogočili boljše internetne in telefonske povezave v Zahodni Afriki.

Zuckerberg osebno pa naj bi zgolj minuli mesec različnim organizacijam, ki se borijo proti bolezni, za katero je umrlo že okoli 5.000 ljudi, daroval 25 milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.