Slovenija
9 ogledov

Facebook z novimi spremembami

Facebook Profimedias
Facebook obljublja, da kljub spremembam njegova prioriteta ostaja povezovanje ljudi, krajev in stvari, s katerimi uporabnik želi biti povezan.

Ker je uporabnikom najpomembneje, da ne spregledajo objav svojih prijateljev, tudi najnovejša posodobitev časovnice stremi k temu, da objave prijateljev ne bodo šle mimo neopažene. Kot so zapisali, je to še posebej pomembno za tiste, ki imajo na Facebooku veliko prijateljev in posledično vsak dan med Viri novic lahko vidijo veliko novih objav. 

Facebook napoveduje, da bo v prihodnjih tednih posodobil Vir novic tako, da bodo objave prijateljev, za katere boste to želeli, višje med novicami. Na podlagi raziskav naj bi spletni gigant ugotovil, da uporabnike najbolj zanimajo informacije o prijateljih in družini, nato pa vsebine, ki informirajo in zabavajo.

Objave nekaterih strani bodo manj vidne ...

Med uvajanjem omenjene posodobitve lahko posamezne strani na primer medijev, podjetji, klubov in društev zabeležijo padec v dosegu in posredovanem prometu, saj Facebook njihovih objav ne bo prikazal vsem uporabnikom. Kakšen naj bi ta padec bil, je odvisno od sestave ljudi, ki spremljajo stran. Strani, ki večino prometa dobijo na račun deljenja njihove vsebine, všečkanja in komentiranja, bodo čutile manj posledic kot tiste, katerih promet pride neposredno od objav. Facebook zato svetuje, da strani objavljajo vsebino, ki jo bodo njihovi sledilci zelo verjetno delili s svojimi prijatelji. 

Podjetje še napoveduje, da to ne bo zadnja posodobitev, ki bo doletela to področje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.