Slovenija
4715 ogledov

Gasilci iz vozil reševali ljudi

nesreca A. Š.
Zaradi prometne nesreče je bil ob 20.45 na primorski hitri cesti Koper - Škofije še vedno zaprt priključek Škofije v smeri Italije.

Ob 17.52 sta namreč na spodnjih Škofijah v Mestni občini Koper trčili osebni vozili. "Gasilci gasilske brigade Koper so iz vozila s tehničnim posegom rešili osebi. Ekipi PHE ter RSSI sta poškodovani osebi odpeljali v bolnišnico Izola," sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje.

Dve prevrnjeni vozili

Malo pred 16. uro pa se je zgodila nesreča na severni Ljubljanski obvoznici, ko se je osebno vozilo zaletelo v odbojno ograjo in pristalo na vozišču na strehi. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, počistili razlite motorne tekočine, vozilo postavili na kolesa ter do prihoda reševalcev NMP Ljubljana oskrbeli lažje poškodovanega voznika.

Prevrnilo pa se je tudi vozilo pri naselju Šentjurij na Dolenjskem v občini Mirna Peč. Tam je osebno vozilo zapeljalo s ceste, se prevrnilo in na koncu obstalo na kolesih. V nesreči se je poškodovala ena oseba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.