Slovenija
17883 ogledov

V nesreči umrl 30-letnik

Reševalno vozilo Žurnal24 main
Z reševalnim vozilom so ga v kritičnem stanju prepeljali v UKC Maribor, od koder pa so ob 12.25 sporočili, da je poškodovani umrl.

"Danes ob 12. uri smo bili na telefonsko številko 113 obveščeni, da je v enem od podjetij v Spodnjih Hočah prišlo do nesreče pri delu, v kateri se je hudo telesno poškodoval 30-letni državljan BiH," nam je sporočil Miran Šadl s Policijske uprave Maribor. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor, od koder pa so jih obvestili, da je poškodovani kasneje umrl.

"Ogled kraja nesreče bodo pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Mariboru in ob navzočnosti dežurne okrožne državne tožilke Okrožnega državnega tožilstva v Maribor, opravili kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor," je pojasnil. Dodal je, da nam bodo več informacij lahko nudili šele po zaključku preiskave, predvidoma v začetku drugega tedna.

Zaključili z ogledom požarov

So  pa  mariborski kriminalisti zaključili ogled požarov dveh stanovanjskih objektov na Žnidaričevem nabrežju na Ptuju.

Požar v Mariboru Požar na Ptuju Slovenija Zagoreli dve stanovanjski hiši, velikanska gmotna škoda

Kot smo pisali, je do požara prišlo okoli ene ure ponoči. Požar so pogasili gasilci, štiri stanovalce pa so morali izseliti in jih začasno preseliti v drug bivalni objekt. Med gašenjem požara so morali reševalci nuditi zdravniško pomoč enemu gasilcu, ki ni utrpel telesnih poškodb. Med požarom je bilo v enem objektu sedem ljudi, v drugem pa štirje, ki so sedaj preseljeni.

"Po ogledu materialne škode na obeh objektih skupaj nestrokovno ocenjujejo na okoli 200.000 evrov," pojasnjuje Šadl. Policisti nadaljujejo s kriminalistično preiskavo, zato vzroka še niso potrdili. 

Ogled  kraja  požara  v  Markovcih  pa  bodo  kriminalisti  lahko  opravili predvidoma šele jutri. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.