Slovenija
6687 ogledov

Naslednji teden: Pripravite se na deževje

dež
1/4
Saša Despot
Danes popoldne je bilo po Sloveniji povečini suho, jutri in naslednji teden pa ...

Predvsem v zahodni in deloma osrednji Sloveniji so bile danes občasne krajevne plohe, na Primorskem tudi posamezne nevihte.

Pihal je jugozahodnik, ob morju zvečer in v noči na nedeljo pa bo pihal jugo. Najvišje dnevne temperature so bile na severozahodu okoli 19, drugod od 21 do 26 stopinj Celzija.

Jesen Vreme Slovenija Dolgoročna vremenska napoved za jesen

Jutri bo v severovzhodni Sloveniji sprva še delno jasno, a se bo čez dan tudi tam pooblačilo.

Drugod bo spremenljivo do pretežno pretežno oblačno, deževalo bo pogosteje kot danes, občasno lahko za krajši čas tudi v vzhodnih krajih. Predvsem na Primorskem bodo tudi nevihte.

Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 15, na Primorskem od 16 do 20, najvišje dnevne od 16 do 23, v vzhodnih krajih in ob morju od 24 do 27 stopinj Celzija.

Vreme: Radarska slika padavin Vreme Slovenija Radarska slika padavin

Dež se bo razširil nad vso državo

V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bo deževalo, pogosteje na zahodu, kjer bodo tudi nevihte, proti severovzhodu pa nekaj ploh pričakujemo večinoma šele pozno popoldne ali zvečer.

V noči na torek se bo dež razširil nad vso Slovenijo in v torek popoldne postopno ponehal. Ohladilo se bo, na Primorskem bo prehodno zapihala šibka burja.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.