Slovenija
730 ogledov

Glavna nagrada: 25 tisoč evrov

Plačilo računa Saša Despot
Ne boste verjeli, kdo organizira nagradno igro ...

Finančna uprava RS (Furs) bo nagradno igro zbiranja računov, ki je pospremila uvedbo davčnih blagajn v začetku leta 2016, nadaljevala tudi prihodnje leto.

Žrebanja bodo še vedno štirikrat letno na vsake tri mesece, nespremenjene ostajajo tudi nagrade: ob glavni nagradi v višini 25.000 evrov v vsakem žrebanju še po tri električna kolesa in skiroji.

Namen nagradne igre Vklopi razum, zahtevaj račun bo še naprej spodbujanje potrošnikov, da zahtevajo, vzamejo in preverijo račune, pravijo na Fursu. Sodelovati bo mogoče tako kot doslej, namreč prek mobilne ali spletne aplikacije.

Za deset računov ena srečka

V vsakem trimesečju bodo izžrebali po šest nagrad - tri električna kolesa in tri električne skiroje. Vsi udeleženci nagradne igre pa se bodo v vsakem žrebanju z zbranimi srečkami potegovali tudi za glavno nagrado v višini 25.000 evrov.

V žrebanje se je mogoče uvrstiti z zbiranjem računov različnih izdajateljev, za 10 računov različnih izdajateljev pridobijo eno srečko, z zbiranjem računov mojstrov, ki opravljajo storitve na domu, kot tudi taksistov, vedeževalcev, frizerjev, odvetnikov, zobozdravnikov, veterinarjev, avtošol in podobnih ponudnikov ter z elektronskim poslovanjem s Fursom.

Za vsako izmed omenjenih treh možnosti bodo v vsakem krogu žrebanja podelili po eno električno kolo in en električni skiro. Poleg tega bodo vsakič združili srečke, ki se potegujejo za vse tri omenjene nagrade, med njimi pa izžrebali t. i. top srečko v višini 25.000 evrov.

Letos so tri žrebanja že bila, zadnji krog zbiranja računov teče še do torka. Z odzivom potrošnikov so na Fursu zadovoljni. S tem se namreč pripomore k dvigu davčne kulture in zmanjševanju sive ekonomije. Kot pravijo, na ta način namreč pridobijo povratno informacijo o tem, kdo izdaja napačne račune in kakšne so nepravilnosti.

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 15:45 08.januar 2020.

    Koliko jih moramo prijaviti za ta denar ? Poznam najmanj ducat kandidatov ,ki bi zanimali FURS .