Slovenija
2826 ogledov

Gneča na cesti pa še prometna nesreča

Kolona na avtocesti, Grosuplje zurnal24.si
Konec velikonočnih praznikov, promet se gosti

Po množici zastojev in današnjem močno povečanem prometu na slovenskih cestah ob koncu velikonočnih praznikov se je promet v večernih urah začel umirjati. Promet se je sprostil pred Karavankami, vozniki pa za vstop v državo še vedno čakajo na mejnih prehodih Gruškovje, Starod in Zavrč.

Na štajerski avtocesti med priključkoma Pesnica in Šentilj je zaradi prometne nesreče oviran promet proti mejnemu prehodu Šentilj.

Na primorski avtocesti je na posameznih odsekih med Vrhniko in Brezovico rahlo upočasnjen promet proti Ljubljani, do zastojev prihaja tudi na cesti Logatec-Vrhnika pred Vrhniko, kažejo podatki prometnoinformacijskega centra za državne ceste.

Čakalne dobe so že ves dan na mejnih prehodih s Hrvaško za vstop v Slovenijo. Vozniki za vstop v Slovenijo eno uro čakajo na mejnem prehodu Gruškovje in 20 minut na mejnih prehodih Starod in Zavrč.

Na primorski avtocesti so med priključkoma Logatec in Vrhnika pri Štampetovem mostu proti Ljubljani okoli 16. ure trčila štiri osebna vozila. Po podatkih centra za obveščanje so eno osebo prepeljali v bolnišnico. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.