Slovenija
33 ogledov

Golob: "Ponosen sem nase in na svojo ekipo"

Gen, gen i Anže Petkovšek
Potrošniki so z njegovim delom vsekakor zadovoljni, ostali igralci na trgu energetike pa malo manj. Golob: „Kateri lastnik pri zdravi pameti pa bi menjal direktorja, ki že šest let zapored presega vse načrte?“

GEN-I je s svojimi ponudbami najprej znižal cene na električnem in pred kratkim še na trgu plina, kjer cene še naprej padajo. Nasprotniki predsednika uprave GEN-I Roberta Goloba pa menijo, da uničuje državna podjetja, v ozadju za svoje delo pa naj bi imel politične motive, so poročali na 24ur.

Nekateri naj bi zato intenzivno iskali poti, kako bi se ga lahko znebili. "V resnici je na to temo več dima kot ognja. Kateri lastnik pri zdravi pameti pa bi menjal direktorja, ki že 6 let zapored presega vse načrte? Upam si celo trditi, da je to bolj sredstvo zastraševanja ljudi, da ne bi prestopili k GEN-I," pa na taka prizadevanja odgovarja Golob.

"Sanje vsakega podjetnika"

Golob tudi ostro zavrača namige, da so v ozadju zniževanja cen politični interesi. "To lahko izjavi samo nekdo, ki se na posel ne spozna. Najti pravi trenutek za vstop na trg, razbiti vso konkurenco in nenazadnje omogočiti vsem odjemalcem 30-odstotne prihranke in hkrati še poslovati z dobičkom so sanje vsakega podjetnika. Le redki imamo to srečo, da nam to uspe. Ponosen sem nase in na svojo ekipo, da smo tako priložnost izkoristili. Zelo si želim, da bi uspelo še komu, pa četudi politiku," poudarja Golob. 

Komentarjev 2
  • graff 17:57 13.oktober 2012.

    Že 4 leta je, odkar sem se zaradi nenehnih pritožb, barabij in zame osebno goljufij izpisal iz ELEKTROGORENJSKE in za distributerja izbral GENi. Ne boste verjeli, še danes ne plačujem tako visokega računa kot takrat. Nič ni pomagalao, da sem ...prikaži več vodil dnevno, tedensko, mesečno, polletno in letno porabo elen, na elektrogorenjski so mi zaračunavali neke svoje modele za katere še ciganka ne ve od kod so jih vzeli. Ko sem enkrat poklical na upravo Elektr. Gorenjske mi je neka prepotentna babnica rekla, da oni nimajo s tem nič, ker vse izračuna računalnik. Naj si ga v rit vtaknejo sem takrat dejal in do danes, vsa štiri leta nisem imel ene pripombe, račun za porabo elen je bistveno cenejši pa še sam oddajam porabo po račubnalniku na GEN-i oz. njihovo zato prirejeno aplikacijo.Toliko nejevernim Tomažem.

  • kvizko5 17:39 13.oktober 2012.

    Se vidi v tej gnili državi, da niso pripravljeni na konkurenco....seveda ker se zavedajo, da so nabijali cene v nebo in si polnili svoje žepe. In ko se pojavi nekdo, ki jim začne jemat dobiček za svoje žepe pa gredo ...prikaži več takoj v boj, da se ga odkrižajoin to celo javno razlagajo. Verjamem, da je v tej državi še kar nekaj ljudi oz. pravih poslovnežev, ki bi spravili gospodarstvo na zeleno vejo vendar je problem...so prepošteni in po mnenju trenutnih krvosesov niso primerni!!!